A hajnal békés csendjét fél millió vidám szurkoló töri meg. A korai kezdés ellenére (3:30) Koreában csak a köztereken legalább 500.000 szurker - szóismétlés következik, bocs - szurkolt a csapatnak az óriáskivetítők előtt. Szöul központját negyed millió ember festette vörösre.

Az első nigériai gól után a jókedv kissé csökkent, de Lee Jung-Soo - fejelni akartam, de aztán valahogy bekotortam - gólja után visszatért az önbizalom. Park Chu-Yong (a világbajnokság első szabadrúgásgólja, jegyezzük fel) találata után, és miután a kisebb kivetítőn  láthatta mindenki, hogy az argentinok rúgtak egyet Görögországnak: kitört a bál. Egy döntetlennel is már a következő körben Dél-Korea! A végén igaz a  frászt hozták ránk a nigériaiak, de szerencsére még három méterről se tudták eltalálni a kaput.

Véget ért a mérkőzés. Mindenki boldog, a csapat következő meccse már a kieséses szakaszban szombaton lesz, Uruguay ellen. A szurkolók nagy része miután kiörömködte magát elindult dolgozni vagy az iskolába, hisz lassan reggel hat van. Új nap kezdődött: lesz miről beszélgetni ma a kollégákkal. 

 

2 komment

Címkék: vb korea nigéria szurkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://koreatigrisei.blog.hu/api/trackback/id/tr392103273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása