A 23 tigris

2010.06.03. 03:27 DC42

Milyen a mi focink? Brazilos? Nem mondhatni. Roberto Carlos féle atombomba? Ááááá dehogy. Ázsiai foci a miénk. Más. Dél-Korea _nem_ tud olyan focit játszani, mint amit a spanyoloktól vagy a braziloktól elvársz. Idő kell ahhoz, hogy a foci szeretete annyira beleivódjon egy népbe, hogy annak gyümölcseként olyan játékos születhessen, aki a világot fenekestül felforgatja.
 
Azonban tudunk harcolni. Anyatigrisként harcolunk a végsőkig. Hajtunk, futunk, falkában vadászunk. Tigrisek vagyunk, és sosem adhatjuk fel, mert egy egész ország szeretete támogat minket. Ezzel az erővel lépünk fel a pályára minden egyes alkalommal.
 
Huh Jung-Moo az utolsó pillanatban szűkítette le keretét arra a 23 főre, akik kiutazhatnak a világbajnokságra. 10 külföldön játszó légiós szerepel a listán, zárójelben a Klubcsapat és utána az ország, amelyben játszanak. 
 
Kapusok:
Kim Young-kwang (Ulsan), Lee Woon-jae (Suwon), Jung Sung-ryong (Seongnam)
 
Védők: Kim Dong-jin (Ulsan), Kim Hyung-il (Pohang), Oh Beom-seok (Ulsan), Lee Young-pyo (Al Hilal, Szaúd-Arábia), Lee Jung-soo (Kashima, Japán), Cha Doo-ri (Freiburg, Németország) Cho Yong-hyung (Jeju), Kang Min-soo (Suwon)
 
Középpályások: Ki Sung-yong (Celtic, Skócia), Kim Bo-kyung (Oita, Japán), Kim Nam-il (Tomsk, Oroszország), Kim Jae-sung (Pohang), Kim Jung-woo (Gwangju), Lee Chung-yong (Bolton, Anglia), Park Ji-sung (Manchester United, Anglia)
 
Csatárok: Park Chu-young (Monaco, Franciaország), Ahn Jung-hwan (Dalian, Kína), Lee Seung-ryul (Seoul), Yeom Ki-hun (Suwon), Lee Dong-gook (Jeonbuk).

 

Csütörtökön Spanyolország válogatottjával játszunk egy mérkőzést. Tekinthetjük az argentinok elleni felkészülési meccsnek is, így ez egy nagyon fontos találkozó. Jelentkezem is majd egy hosszabb összefoglalóval a 90 perc után.

6 komment

Címkék: korea csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://koreatigrisei.blog.hu/api/trackback/id/tr62052502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tasavallan presidentti 2010.06.03. 11:37:33

A tigrisek NEM falkában vadásznak.
Azok a farkasok, a hiénák meg a hiénakutyák.

DC42 · http://barcelonaban.blog.hu/ 2010.06.03. 11:39:07

Jó ezt be kellett áldozni a csapat érdekében, végül is 11 tigris van a pályán egy időben.

aston21 2010.06.03. 19:28:44

Hajra Tigrisek!!! :)

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.04. 03:10:36

Mit mondhatnék, fényesedjen meg számotokra is az út a Dzsucse által!
süti beállítások módosítása