Epilógus helyett

2010.06.27. 20:10 namhanman

Deathcrow kolléga pompás összegzést írt, én csupán  néhány fotóval egészíteném azt ki:  a magyar-koreai barátság jegyében egy exkluzív nagykövetes képpel, valamint néhány gólöröm-snapshottal (a helyszín továbbra is a Batthyány téri Angelika café volt).

Bal oldalt Őexc. Lengyel Miklós, a Magyar Köztársaság koreai nagykövete, míg vele szemben Őexc. Suh Chung-ha, a Koreai Köztársaság magyarországi nagykövete látható.




 

2 komment

Címkék: vb korea szurkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://koreatigrisei.blog.hu/api/trackback/id/tr702114255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kry-chan 2010.07.08. 03:28:46

Hello.
Lenne egy olyan kerdesem, hogy ha ki szeretnek menni ket-harom hetre, esetleg tovabb, hol lehetne erdeklodni a reszletekrol? Vizum ugyben. Mert en angliaban elek, nem tudok bemenni csak ugy a budapesti kovetsegre, az egyetlen honlap meg ami mukodik, be van zarva. Ha tudna segiteni, azt megkoszonnem.

namhanman 2010.07.13. 09:40:12

A brit koreai nagykövetséget javasolnám. Amúgy a turista vízum 3 hónapig érvényes, magyar állampolgár, ha ennyi vagy kevesebb időre utazik ki, akkor nem kell külön vízumot igényelni.

hun.mofat.go.kr/eng/eu/hun/visiting/visas/index.jsp
süti beállítások módosítása