A mai meccsről nem is kívánok szólni, annyira lehengerlő volt a Koreai Harcosok teljesítménye. Jómagam a budapesti koreai kolónia foci vb-s főhadiszállásán, egy elegáns budai étterem kerthelyiségében néztem a meccset körülbelül 150 egyenvörösbe öltözött koreai társaságában, az első félidő végéig egyedüli magyarként (utóbb betoppant Dr. Szegő Andrea, a Magyar-Koreai Baráti Társaság elnöke is).

No, de beszéljenek inkább a videók alant: ekként buzdították nemzeti csapatukat a honi drukkerek:

Szöulban, a COEX névre hallgató, népszerű belvárosi bevásárlóközpont mozijában
 


Szöulban, szabadtéren
 


Daegu
(ejtsd: Tegu) városában, szabadtéren (+ bónusz after-party)
 

4 komment

Címkék: korea szurkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://koreatigrisei.blog.hu/api/trackback/id/tr632077324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pyrogate · http://laalbirroja.blog.hu/ 2010.06.13. 00:38:29

aranyosak, bár a mozis eléggé betanult koreo. Főleg, hogy 2002-ben kimentek a stadionba a meccs előtti délután és megtanulták, hogyan kell szurkolni. Ehhez pedig főleg olasz ultrákat kértek meg ill. néztek meccseket. Ettől még hangulatos, meg vicces, meg jó is, csak ez nekem furcsa:)

Csoj Kil Bong · http://www.youtube.com/user/eurovision#p/u/38/buGOZExVf8o 2010.06.13. 00:58:00

betanult? csak örülgetnek meg téhánmingükölnek; mondjuk ezek a hülye lufibotok vagy mik elég idegesítők, az egyszer igaz:D

Dani_ 2010.06.13. 19:08:00

publikusak ezek a közös budapesti meccsnézések?
süti beállítások módosítása