B csoport

2010.05.11. 22:47 DC42

Lássuk a menetrendet és hogy kik ellen megyünk, milyen esélyekkel. A csoport többi tagja: Argentína, Görögország, Nigéria.

Június 12. Dél-Korea - Görögország

Réhaklész fiai már az emlékezetes 2004-s antifocit se tudják már bemutatni, nem mellesleg a focitudásuk is úgy zuhan, mint az államháztartásuk. Nincs mese, ezen a mecccsen be kell söpörni a három pontot, mert talán ez a legkönnyebb meccs. Csak rosszabb jön ezután:

Június 17. Dél-Korea - Argentína

Fájdalom, de a Messi vezette argentinok ellen itt a legjobb esetben is döntetlen a végeredmény, és annak már nagyon lehet örülni. Bár simán el tudom képzelni, hogy az isteni Maradona valami irgalmatlan hülyeséget lép (kínkeservesen vezette ki a VB-re EZT a válogatottat), és így akár meg is lephetjük a kékeket. De a biztonság kedvéért legyen itt Argentína a nyerő.

Június 22. Dél-Korea - Nigéria

Ha ikszeltünk a dél-amerikai csapat ellen akkor Nigéria ellen elég lenne egy döntetlen a továbbjutáshoz, de saccra inkább ez lesz a kisdöntő a csoportban. A Szuper Sasokat legyűrheti Ázsia Tigrise. Az Okocha-vezette aranygenerációnak vége: eljött az idő, hogy Dél-Korea először lépjen túl a VB csoportkörökön, leszámítva természetesen 2002-t, amikor a hazai pálya és a bíró is segített nekünk.

Szólj hozzá!

Címkék: vb görögország argentína korea nigéria

A bejegyzés trackback címe:

https://koreatigrisei.blog.hu/api/trackback/id/tr841993818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása