Szöulban aztán igazán nem aprózzák el az élményt: aki nem elégszik meg a főváros főterén felállított óriásvászonnal (lásd a képen), az két koreai multiplexmozi-láncnak (CGV, Lotte Cinema) köszönhetően 3D-ben is élvezheti a Vörös Ördögök meccseit.

Politikai vetélkedés, helyhatósági választások ide vagy oda, abban mind a konzervatív, mind pedig a liberális koreai napilapok megegyeznek, hogy a Park Ji-sung vezette hazai együttes a 16 közé kerül. Erről az eljövendő győzelemsorozatról énekel Dél-Korea egyik legnépszerűbb fiúbandája, a Super Junior is az alábbi, Victory Korea címre keresztelt szerzeményben, amely a tavalyi esztendőben taroló überslágerük, a Sorry Sorry markáns koreográfiáját eleveníti fel (ez utóbbi nótájuk kapcsán tisztelettel felhívnám a figyelmet a magyar néptáncelemekre!).
 

1 komment

Címkék: dal vb korea

A bejegyzés trackback címe:

https://koreatigrisei.blog.hu/api/trackback/id/tr12058913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foodlfg 2010.06.06. 10:11:08

Nekem nem hitelesek ezek a srácok ebben a szerepben. Valami tökösebb előadótól szívesebben fogadnék egy ilyen számot, esetleg valamelyik dögösebb lánycsapat is jobb lenne.
süti beállítások módosítása